FCSB vine cu vești noi despre noul antrenor: "Ar putea debuta cu Universitatea Craiova"

FCSB vine cu vești noi despre noul antrenor: "Ar putea debuta cu Universitatea Craiova"

Conducerea FCSB a oferit noi detalii despre noul antrenor al roș-albaștrilor.

Gigi Becali a declarat că i-a tăiat de pe listă pe Valentin Iliev și Tony da Silva. El a menționat că are un român și doi străini pe listă.

"Nu e vorba despre Iliev sau Tony. S-ar putea să fie un antrenor român sau unul străin. Să vedem care cunoaște mai bine filozofia clubului. Sunt doi străini și unul din România. Cel din România a fost și la echipa națională, dar să vedem dacă se mulează pe filozofia Stelei. Ar putea să fie pe bancă la meciul cu Universitatea Craiova dacă ne înțelegem. Cu românul s-a discutat. Să zică pe față. El a zis cum a fost în străinătate, cum făceau patronii. El o sa spună că patronul îi dă bani, comandă și îl ascultă. Să nu-l mai întrebe pentru că ascultă de patron. Prefer să pun un străin decât un român. Cred ca va fi cipriot", a spus Gigi Becali.

ADVERTISING

Potrivit Sport.ro, favorit este Elias Charalambous, un fost fundaș al lui FC Vaslui între 2012 și 2013. El a devenit antrenor în 2017 și a fost secund și apoi interimar la AEK Larnaca, ulterior principal la Ethnikos Achna și Doxa Katokopias. Din mai 2022, este liber de contract. Urko Pardo, fostul antrenor al Rapidului, este și el luat în calcul. Românul ar fi Bogdan Lobonț, fost antrenor principal la U Cluj și la naționala U-20.

Apoi, Becali a lăsat să se înțeleagă că tot Mihai Pintilii va fi cel care se va ocupa de echipă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Pintilii e antrenor secund sau ce este el, delegat. Și noul antrenor poate să delege. Ce, merge bine și sunt idiot să zic să plece Pintilii că vrea Burchel? Eu îi zic că îl pun antrenor, dar să țină cont de ce zice Pintilii, că el a făcut până acum treaba asta. Ce face Burchel, îl suspendă doi ani pe străin?", a mai spus Becali.

FCSB ar urma să anunțe până la finalul acestei săptămâni numele noului antrenor.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!