FCSB trece la fapte după eliminarea din Conference League: "La revedere cu ei"

FCSB trece la fapte după eliminarea din Conference League: "La revedere cu ei"

FCSB a anunțat primele măsuri luate după ce a fost eliminată din grupele Conference League.

Gigi Becali nu a digerat prea bine eșecul din Conference League și spune că nu mai vede nicio perspectivă la echipă.

Din acest motiv, el a decis să reducă drastic bugetul de la Academia de juniori și să renunțe la sprijinul financiar pentru echipa a doua, ce activează în Liga 2 sub numele Unirea Constanța și joacă la Clinceni.

"Se desființează echipa de la Clinceni pentru că noi suntem proști și le dăm 30-40 de mii de euro pe lună. Eu jucătorii îi iau de acolo, că nu suntem proști. Și din 12 grupe la academie vor rămâne cinci. Eu nu vreau să dau 1.5 milioane de euro pe an la academie. Le-am zis să îmi arate un jucător. Unde sunt, mă? Pentru ce dau 1.5 milioane de euro pe an la academie? Se alege crema și la revedere cu ei. Nu sunt prostul proștilor! Dau 500 de mii de euro la Clinceni și 1.5 milioane de euro pe an la Academie. Ce, am înnebunit?", a spus Becali la Digi Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a fost eliminată din Conference League după remiza din deplasarea de la Anderlecht, scor 2-2. Pentru FCSB au marcat Andrea Compagno și Joyskim Dawa.

FCSB este pe ultimul loc în grupă, cu două puncte, și nu mai are nicio șansă de calificare.

Pentru FCSB urmează meciul din Superliga cu U Cluj, programat luni de la ora 21:00. Apoi, FCSB o va întâlni pe West Ham, joi de la ora 22:00, în ultima partidă a grupelor.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!