FCSB a primit răspunsul din partea lui Silkeborg după propunerea neașteptată: "Acceptăm cu drag"

FCSB a primit răspunsul din partea lui Silkeborg după propunerea neașteptată: "Acceptăm cu drag"

FCSB a primit răspunsul din partea celor de la Silkeborg după propunerea neașteptată pe care le-a făcut-o danezilor.

Învinsă în dublă manșă cu 10-0, FCSB a decis să trimită staff-ul tehnic, în frunte cu Nicolae Dică, să ia notițe la antrenamentele danezilor.

După ce au aflat acest lucru, cei de la Silkeborg au anunțat prin vocea antrenorului Kent Nielsen că sunt de acord și îl așteaptă pe Dică în Danemarca.

"Cu siguranță este bine venit, toată lumea este. Sunt foarte deschis ca antrenor și în trecut au mai fost antrenori care au venit să vadă ceea ce facem aici. Recunoașterea din partea altor antrenori este cea mai importantă pentru mine, așa că acceptăm cu drag. Laudele din partea presei și ale fanilor sunt bune, dar când cuvintele vin din partea unui coleg antrenor este ceva special. Mi-a lăsat o impresie foarte bună ceea ce antrenorul român mi-a spus înaintea meciului de la București și le-am transmis asta și jucătorilor în vestiar", a spus Kent Nielsen, cel care are 500 de meciuri pe banca lui Silkeborg.

ADVERTISING

Gigi Becali a anunțat că va trimite staff-ul tehnic al FCSB în Danemarca, la antrenamentele lui Silkeborg, pentru a înțelege de ce danezii pot pasa atât de bine.

"Cât mă costă? Plătesc! Vreau să văd cum faci tu antrenamente de copiii ăia ai tăi, jucători de 50-100 de mii de euro, de pasează ca Barcelona și te fac varză și-ți dau gol. Cum fac ăia? Vreau să văd cum pasează, cum se mișcă și noi stăm pe teren? De acum nu mai au voie două atingeri pe teren. Numai una!", a spus Becali la Prima Sport.

Amintim că FCSB a fost învinsă cu 5-0 de Silkeborg în grupele Conference League. A fost un nou eșec usturător pentru FCSB în fața danezilor, deși Dică a trimis și titulari, rezultatul fiind același din meciul tur.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Formația lui Nicolae Dică făcut două meciuri de coșmar și nu a avut nicio șansă în fața lui Silkeborg.

Gruparea roș-albastră este pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct în patru etape.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!