Gigi Becali a criticat trei jucători după victoria obținută de FCSB pe terenul lui Sepsi: "Ce am jucat?"

Gigi Becali a criticat trei jucători după victoria obținută de FCSB pe terenul lui Sepsi: "Ce am jucat?"

FCSB a obținut cele trei puncte din deplasarea de la Sepsi și a urcat pe loc de play-off în Superligă, dar Gigi Becali nu a fost mulțumit de cum a jucat echipa sa.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” a criticat chiar trei jucători: Dawa, Edjouma și Coman.

La polul opus, Becali i-a remarcat pe Pantea, Târnovanu, Compagno și Crețu.

"Un teren greu la Sepsi, dar trebuia neapărat să câştigăm. Când joci cu o echipă care se bate la play-off şi nu câştigi, atunci nu poţi să te baţi la titlu, nu? Am câştigat în condiţiile în care nu a mers jocul. Ce am jucat? Suntem pe locul 6, mai sunt două meciuri restante, vedem ce va fi. De ce să îl tragi de tricou pe Tudorie? Nu ai voie să îl tragi! Nu se joacă fotbalul cu mâna pe tricou. Şi Coman, şi Edjouma m-au dezamăgit. Edjouma era jucătorul care îmi plăcea cel mai mult, dar azi nu a jucat bine. Acum, le dădea mingea adversarilor, nu se face fotbalul aşa. Am încredere în el, dar nu se face fotbalul aşa", a spus Gigi Becali în emisiunea Fotbal Show, de pe Prima Sport 1.

ADVERTISING

"Mi-au plăcut Pantea, Târnovanu şi Compagno. Compagno, fiecare minge pe care a avut-o, a făcut ceva cu ea. Mi-a plăcut şi Creţu, şi-a revenit. Eu am pretenţii ca FCSB să câştige meciurile următoare la două goluri diferenţă, d-aia am dat milioane de euro pe jucători", a adăugat Becali.

FCSB a ajuns, luni, la patru victorii consecutive în Superligă.

Formația antrenată de Nicolae Dică s-a impus la limită în deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, în cadrul etapei a 15-a.

Andrea Compagno a marcat singurul gol al întâlnirii în minutul 50, dintr-o lovitură de la 11 metri obținută tot de el.

ADVERTISING

Cu acest nou succes, FCSB a ajuns la 20 de puncte și a urcat pe locul 6 în clasament.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇