FCSB trăiește periculos: Pedeapsa drastică pe care clubul o riscă

FCSB trăiește periculos: Pedeapsa drastică pe care clubul o riscă

FCSB a luat o decizie rarisimă în istoria fotbalului și riscă o pedeapsă drastică la meciurile din campionat.

Gigi Becali a anunțat că FCSB nu va numi un antrenor principal cu Licență Pro, iar regulamentul în acest caz este drastic.

Potrivit regulamentului, FCSB riscă să nu mai fie programată la meciurile din campionat și le va pierde cu 3-0, dacă nu își va numi un antrenor principal până la începutul lunii aprilie, când expiră termenul de 30 de zile specificat.

”Nerespectarea termenului prevăzut de art. 20 alin. 5 (numirea unui nou antrenor într-un anumit termen) (n.r. 30 de zile), se sancţionează cu neprogramarea la jocurile oficiale a echipelor clubului aflat în culpă.

ADVERTISING

Sancţiunea va fi dispusă de Comisia de Disciplină a FRF în urma sesizării formulate de Comisia Tehnică”, se arată în regulament.

Cu o zi în urmă, Gigi Becali declarase că nu vrea să mai numească un antrenor principal la FCSB.

„De ce să pun antrenor? Cine mă obligă pe mine să pun? Nu am bani să angajez antrenor, să dea Burleanu bani, vreau să aduc antrenor englez, 100.000 de euro pe lună, să îmi dea Burchel. Sunt tâmpeniile lor, inventează ei, zice regulamentul să am antrenor, dar am antrenor. O să fie un antrenor cu licență, când o să am bani și când o să fie antrenor să răspundă cerințelor FCSB, alea în care e Becali stăpânul și gata”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISING

Mihai Pintilii este antrenorul fără licență de la FCSB, dar în realitate echipa este făcută de Becali.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!