FCSB solicită o schimbare majoră a regulamentului din Superligă: "Nu e normal"

FCSB solicită o schimbare majoră a regulamentului din Superligă: "Nu e normal"

FCSB solicită o schimbare majoră a regulamentului din Superliga României.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a solicitat schimbarea regulamentului din Superligă și înlăturarea regulii de vârstă din campionatul României.

Stoica a subliniat problema pe care o are FCSB din cauza acestei reguli impuse de FRF, conform căreia fiecare echipă din Superligă trebuie să joace pe tot parcursul meciului cu un jucător "U21" în teren. Președintele Consiliului de Administrație al FCSB a spus că "suntem obligați să jucăm cu o formulă mai slabă".

ADVERTISING

"Problema este, dau exemplul nostru. Acum doi ani, Octavian Popescu era cel mai bun jucător al nostru, acum este într-o perioadă lipsită de formă sportivă. N-ar trebui să joace, suntem obligați să jucăm cu el. Suntem obligați să jucăm cu o formulă mai slabă decât cea pe care ne-am dori să o folosim. Ceea ce nu este în regulă!

Niciunui fotbalist nu i se face bine dacă este forțat să joace. Îi face rău! Lăsați-ne să facem o echipă care considerăm noi că e cea mai bună, fără jucători sub vârstă forțați. Nu e numai la noi problema asta, situația lui Baiaram este exact aceeași ca a lui Baiaram", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Accidentarea lui Alexandru Pantea (20 de ani), care și-a rupt ligamentele și va lipsi până la finalul sezonului, dă mari bătăi de cap FCSB. Octavian Popescu, ieșit din formă, și Eduard Radaslavescu sunt variantele pe care le au "roș-albaștri" la dispoziție în momentul de față, niciuna care să dea satisfacție cu adevărat.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!