Presa din Anglia, comentariu acid în disputa dintre FCSB și Steaua: "Nu ai nicio istorie până la urmă"

Presa din Anglia, comentariu acid în disputa dintre FCSB și Steaua: "Nu ai nicio istorie până la urmă"

Presa din Anglia a publicat un comentariu acid în disputa dintre FCSB și Steaua.

Jurnaliștii de la Football365.com au analizat conflictul dintre FCSB și Steaua și au tras o concluzie dureroasă pentru gruparea militară.

Britanicii notează că, deși FCSB a pierdut toate procesele, este percepută în continuare ca adevărata Steaua, în timp ce clubul Armatei nu poate performa la un nivel profesionist.

"Ca urmare a procesului cu MApN, clubul și-a schimbat numele în SC Fotbal Club FCSB SA (catchy, nu?), cunoscut în mod colocvial sub numele de FC FCSB și a continuat să câștige titluri și să joace în Europa, unde continuă să fie cunoscut drept Steaua București.

ADVERTISING

Trebuie să fie o lovitură pentru falsa Steaua București - pe lângă faptul că nu i se permite să joace în prima ligă după promovarea în Liga 2, când cauți un club cu numele Steaua, Google te va duce la FC FCSB, OG Steaua. Nu ai nicio istorie până la urmă!", a scris Football365.

FCSB a fost nevoită să-și schimbe numele după ce a pierdut procesul pentru marca Steaua. Ulterior, a pierdut și procesul pentru palmares, dar o decizie definitivă nu a fost dată încă.

Cu toate acestea, aproape toți suporterii au rămas de partea FCSB în acest conflict.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇