FCSB se impune la Botoșani și devine lider solitar în Liga 1

FCSB se impune la Botoșani și devine lider solitar în Liga 1

FCSB s-a impus într-o deplasare dificilă la FC Botoșani, scor 2-0 în ultima partidă a zilei de duminică din Liga 1, etapa cu numărul 25 din sezonul competițional 2020/2021.

Golurile formației oaspete, în roșu și albastru, au fost marcate de Tănase și Olaru, ambele în partea secundă, minutele 55 și 65.

Pe un teren mai degrabă impracticabil, prima parte a fost una fără gol la Botoșani, între două echipe care rareori au găsit calea spre poarta adversă. Botoșani a jucat bine, arțăgos, a ținut la distanță gruparea rivală și cumva rezultatul de egalitate după cele 45 de minute a părut meritat.

GOOOL! Botoșani - FCSB 0-1. Florin Tănase deschide scorul cu un exterior de finețe

FCSB a ieșit mult mai bine după pauză, chiar dacă nu a făcut decât o singură schimbare, defensivă, post pe post, Cristea în locul lui Haruț. Dar insistențele ofensive ale trupei lui Petrea s-au văzut și s-au și fructificat în minutul 55.

ADVERTISING

Când Florin Tănase a prins un șut frumos de la distanță, circa 20-25 de metri, la colțul lung, fără speranțe pentru Hankici.

Zece minute mai târziu, Olaru a prins un voleu superb cu stângul de la 10-15 metri, mingea a atins și transversala și a consfințit practic victoria meritată a roș-albaștrilor.

Este a opta victorie a lui FCSB la Botoșani în istoria întâlnirilor directe. Gazdele încă nu au învins echipa roș-albastră pe teren propriu.

2-0 și FCSB se duce la 3 puncte de CFR Cluj, care mâine are un meci greu acasă cu FC Argeș. Botoșani rămâne pe 5, loc de play-off, cu 37 de puncte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Echipele de start:

FC Botoşani: Hankici - Braun, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, J. Rodriguez, E. Florescu - Caia, Al Mawas, Keyta.

FCSB: A. Vlad - Haruţ, Ov. Popescu, Miron, Radunovici - Moruţan, A. Şut, Olaru - Oc. Popescu, Tănase, Fl. Coman.

Arbitru: O.Hațegan.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

O nouă schimbare bruscă de antrenor în Liga 1 - surse

Lista neagră a lui Gigi Becali la FCSB. Ce jucători vor pleca din vară de la gruparea roș-albastră

Gheorghiţă: Lista de aşteptare pentru vaccinare, disponibilă pe platformă din 15 martie. Platforma va notifica persoanele de pe listă

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!