FCSB recurge la o ultimă soluție înaintea meciului cu Dinamo

FCSB recurge la o ultimă soluție înaintea meciului cu Dinamo

FCSB a anunțat care e ultima soluție la care recurge înaintea meciului cu Dinamo.

Roș-albaștrii nu știu încă pe ce stadion vor disputa derbiul cu Dinamo, deoarece contractul cu Armata pentru a juca în Ghencea nu a fost încă încheiat.

Armata cere o asigurare de 1 milion de euro pe asigurări, dar și că FCSB să-și asume o eventuală folosire a numelui Steaua la derby.

În aceste condiții, Gigi Becali a anunțat că îl va suna pe premierul Marcel Ciolacu pentru a rezolva situația.

"Azi o să încerc să îl sun pe premier, să-i spun că dacă nu o să îl asculte miniștrii sau subalternii, nu o să fie un om autoritar, un bon conducător. Așa că facem, dregem, dar apoi să vii cu chichițe și să ceri 1 milion de euro poliță de asigurare pentru gazon. Pe urmă că dacă cumva se folosesc însemne cu Steaua răspundem noi. Ce, răspund eu dacă strigă suporterii? Păi, dacă fac cum vor ei, am pierdut procesul. Păi, eu sunt Steaua! Ei să facă ce vor cu stadionul ăla, dar eu am luat Steaua de la generalii lor, de la Guvernul României! Se pot da de pământ că eu tot am luat Steaua", a spus Gigi Becali la Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Partida dintre FCSB și Dinamo va avea loc sâmbătă, de la ora 21:30. Alternative pentru acest meci sunt stadionul de la Arcul de Triumf și cel din Târgoviște.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇