FCSB, reclamată de o altă echipă din Liga 1: "Nu acceptăm suma oferită"

FCSB, reclamată de o altă echipă din Liga 1: "Nu acceptăm suma oferită"

FCSB a fost reclamată la comisiile federale de clubul FC Botoșani, care invocă o datorie din transferul lui Olimpiu Moruțan.

FC Botoșani are de primit 320 de mii de euro din acest transfer, dar FCSB a refuzat să facă plata.

În schimb, Gigi Becali i-a transmis lui Valeriu Iftime că-i oferă mai puțin de 200 de mii de euro, iar moldovenii s-au înfuriat.

„Eu am discutat ceva cu domnul Becali, stabilisem niște lucruri, dar în final tot la Comisie am rămas cu procesul. Eu nu am mai ieșit public să îl atac pe dânsul sau să vorbesc de acest conflict. Domnul Becali are să ne dea peste 300 de mii de euro, dar într-un final a spus că ne dă sub 200. 000 de euro, ceea ce mie nu mi-a convenit.

ADVERTISING

Și m-a deranjat și cum a pus dânsul problema. Încerca să îmi explice mie de ce îmi scade atâția bani din cei peste 300 de mii, că îi primesc de la el înainte, că nu mai știu ce favor îmi face și așa mai departe. Nu mi-a plăcut cum a pus problema și i-am zis că nu accept suma oferită de dânsul. El mi-a zis că mai mult nu vrea să îmi dea și că sunt liber să rămânem la mâna Comisiei de Judecată. Am zis ok, iar acum așteptăm să se dea verdictul. Dar de trei săptămâni tot se amână răspunsul că nu știu ce naiba mai apare. Eu am nevoie de bani, nu zic că nu, dar nici nu sunt disperat după acei bani. De primit tot o să îi primesc, dar să vedem când. Nu am mai pus la calcul penalitățile în discuția cu domnul Becali, că ei de prin noiembrie au să ne dea banii”, a spus Iftime pentru ProSport.

ADVERTISING

FC Botoșani mai deținea 9 procente din transferul lui Moruțan la Galatasaray Istanbul, dar nu a primit încă banii.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!