FCSB reacționează după ce a aflat că l-ar putea pierde pe Thomas Neubert

FCSB reacționează după ce a aflat că l-ar putea pierde pe Thomas Neubert

Conducerea FCSB a reacționat în momentul în care a aflat că neamțul Thomas Neubert ar putea pleca de la echipă.

Preperatorul fizic a intrat în ultimele șase luni de contract și a primit o ofertă din străinătate. Totuși, Gigi Becali este încrezător că nu-l va pierde pe Neubert.

"Dar pe Neubert l-ați întrebat dacă vrea să plece de aici? Eu știu ce am de făcut. E treaba mea când îi prelungesc contractul lui X, Y sau Z, iar Neubert își face treaba bine la noi că de aia l-am angajat la FCSB", a spus Becali pentru ProSport.

ADVERTISING

Thomas Neubert, preparatorul fizic al FCSB și, poate, cel mai importan om din stafful clubului, a primit o ofertă importantă pentru a pleca de la echipa „roș-albastră”. Neubert este dorit de un club din străinătate și e ademenit cu un salariu bun pentru a spune „da” ofertei.

Concret, Thomas Neubert e dorit de un club din străinătate, scrie ProSport, fără să dezvăluie numele echipei care-l vrea pe neamț. Dezvăluie, însă, salariul pe care ur urma să-l primească Thomas Neubert: 15.000 de euro pe lună dacă spune "da" ofertei sosite.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Thomas Neubert a fost adus în România de către Laurențiu Reghecampf. Mai întâi la Chiajna, apoi la FCSB. Preparatorul fizic se află la FCSB din 2012, cu pauze. A plecat în 2014 la Al Hilal cu Reghe, apoi la Litex Lovech și Al Wasl, dar a colaborat și cu Edi Iordănescu la ȚSKA Sofia. Din 2020 e din nou la FCSB.

În afara lui Reghecampf, la FCSB a mai colaborat cu Toni Petrea, Nicolae Dică, Edi Iordănescu, Dinu Todoran, Leo Strizu și Mihai Pintilii.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!