FCSB răspunde dur după declarațiile lui Kyros Vassaras: Reacția conducerii

FCSB răspunde dur după declarațiile lui Kyros Vassaras: Reacția conducerii

FCSB a reacționat, joi, prin Mihai Stoica, la declarațiile făcute de Kyros Vassaras în conferința de presă pe care a organizat-o după scandalul generat de arbitrajul lui Horațiu Feșnic la derby-ul Rapid – FCSB 1-0.

Stoica a făcut o postare pe pagina de Facebook în care s-a declarat uluit de modul în care, spune el, Vassaras a sfidat pe toată lumea.

Oficialul FCSB l-a "înțepat" pe Vassaras și a spus că nu știe cum se spune "intangibilitate" în limba greacă, limba natală a șefului Comisiei Centrale a Arbitrilor.

ADVERTISING

Argumentele lui Vassaras, prin care grecul a susținut că deciziile lui Horațiu Feșnic din derby-ul Rapid - FCSB 1-0 au fost corecte, l-au enervat pe Mihai Stoica.

”Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta. Nu ştiu cum se spune “intangibilitate” în limba greacă. Dar nu trebuie să ştiu. Trebuie să simt”, a scris Meme Stoica pe contul său de Facebook.

Ce a declarat Vassaras despre arbitrajul lui Horațiu Feșnic din Rapid - FCSB 1-0

"Este un atac imprudent (n.r. - intrarea lui Onea la Coman), cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaş roşu. Uitaţi fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forţă excesivă, dar la viteză mare. Nu sunt criterii clare ca VAR să intervină.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sunt multe scenarii care s-au făcut. Este o perioadă fierbinte, este final de campionat. Este clar, nu există nicio direcţie în favoarea şi împotriva unei echipe. Este foarte urât să ascult aşa ceva şi sunt aici ca să vă demonstrez. De ce avem VAR în România? VAR intervine doar în momentul în care există o situaţie clară de interpretare greşită. VAR-ul nu poate rezolva toate problemele din fotbal.

Arbitrul VAR are acces independent la fazele de meci şi poate ajuta arbitrul de pe teren doar în cazul unor erori evidente şi a incidentelor pe care acesta le-a ratat" , a declarat Kyros Vassaras.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!