FCSB primește vestea pe care o aștepta de la Sibiu. Anamaria Prodan e dispusă să-și vândă golgheterul

FCSB primește vestea pe care o aștepta de la Sibiu. Anamaria Prodan e dispusă să-și vândă golgheterul

FCSB primește o veste foarte bună din partea grupării AFC Hermannstadt, din Sibiu, de unde Gigi Becali anunțase că și-l dorește pe atacantul Gabriel Debeljuh.

Vârful croat ajuns la Sibiu din vara trecută este golgheterul formației în alb și roșu, cu 12 goluri în 29 de partide. Anamaria Prodan, cunoscuta impresară de jucători, cea care și finanțează gruparea din Ardeal, a vorbit după partida câștigată sâmbătă de echipa sa în play-out, cu Clinceni, scor 2-0.

"Dacă patronul Stelei este încântat de evoluțiile lui Debeljuh...Pentru mine orice jucător de la echipa aceasta, mai ales de cei de care am grija...pot fi de vânzare. Hermannstadt este un club care crește jucători și îi dă mai departe la marile echipe", puncta Prodan conform celor de la SportX.

ADVERTISING
Debeljuh - Goluri FC Hermannstadt

Croatul are 23 de ani și a ajuns la Sibiu din postura de jucător liber de contract. El mai are în CV echipe precum Torino, Piacenza sau Mantova. Cu echipa AC Torino a câștigat în 2015 campionatul de tineret al Italiei, iar în 2016 Supercupa Italiei, la aceeași categorie de vârstă.

475.000 de euro este cota lui Debeljuh, care are o înălțime de 1.88 metri.

Citește și alte informații despre FCSB:

Gigi Becali anunță aducerea unui fundaș central la FCSB: ”Da, el este!”

ADVERTISING

Atacantul ”problemă” de la FCSB mai primește o ultimă șansă din partea patronului: Eu îl las să mai joace

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇