FCSB poate transfera gratis un fost atacant al lui CFR Cluj

FCSB poate transfera gratis un fost atacant al lui CFR Cluj

FCSB poate aduce liber de contract un înlocuitor pentru Harlem Gnohere.

Înțelegerea lui Sergiu Buș cu Gaz Metan Mediaș expiră la sfârșitul acestui sezon, iar atacantul spune ca-și dorește să ajungă la echipa patronată de Gigi Becali.

"FCSB sau Craiova? Sună foarte tentant. Și CFR aș adăuga. Toate cu pretenții, echipe de cupe europene. Au stabilitate financiară, ceea ce la vârsta mea e important. Știi cum e, viața de fotbalist e scurtă. Apoi cu ce rămâi? Cu trofee și cu ce ai reușit să strângi. Viitorul familiei mele e important și nu vreau să fiu ipocrit să spun că partea financiară nu contează", a spus Buș într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

ADVERTISING

"Daca aș putea lucra cu Gigi Becali? Cum să nu! Nu mă mai tem, nu mai sunt un copil. E oarecum normal să se întâmple unele lucruri. Bagă bani mulți, păi, eram un copil când dânsul investea la FCSB. Mereu a transferat tot ce a fost mai bun. Sunt banii dânsului, e normal să se implice și să critice pe cine dorește. Am trecut prin multe, prin amenințări și alte chestii. Nu mă mai sperie criticile, doar mă motivează", a adăugat vârful medieșenilor.

10 goluri în 28 de meciuri a marcat Buș în acest sezon.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În cariera sa, Buș (27 de ani) a mai trecut pe la CFR Cluj, Unirea Alba Iulia, Târgu Mureș, Corona Brașov, CSKA Sofia, Sheffield Wednesday, Salernitana, Astra Giurgiu și Levski Sofia.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇