FCSB plătește două milioane de euro pentru încă un transfer din Superliga, după Daniel Bîrligea

FCSB plătește două milioane de euro pentru încă un transfer din Superliga, după Daniel Bîrligea

FCSB a anunțat că este gata să plătească două milioane de euro pentru încă un transfer din Superliga, după modelul Daniel Bîrligea (24 de ani).

Prin vocea lui Gigi Becali, patronul echipei, FCSB s-a arătat dispusă să plătească două milioane de euro pentru încă un fotbalist din Superliga. N-are, pentru moment, o țintă, dar e gata să scoată bani din buzunar dacă un jucător va demonstra că merită.

Becali a precizat că transferă jucători și plătește chiar și două milioane de euro dacă vede, mai întâi, cum se descurcă în Superliga.

ADVERTISING

"Mă interesează să întăresc echipa, să fac echipă tare. Dar de unde să găsești jucători cum l-am găsit pe Bîrligea? (n.r. - limitați cumva, luați jucători doar dacă îi vedeți) Nu dau bani pe jucători dacă nu îi văd. D-aia iau din România. Dați voi 400.000 de euro sau luați gratis (n.r. - din afară), lasă că vă dau eu două milioane de euro!", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB a plătit două milioane de euro pentru transferul lui Daniel Bîrligea de la CFR Cluj, după calificarea în Europa League.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!