FCSB îi răspunde lui Vasile Dîncu, după declarațiile făcute de ministrul Apărării

FCSB îi răspunde lui Vasile Dîncu, după declarațiile făcute de ministrul Apărării

FCSB i-a răspuns ministrului Vasile Dîncu, după ce acesta a lăsat să se înțeleagă că echipa nu va fi primită pe stadionul din Ghencea, arenă construită din bani publici.

Managerul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a declarat că declarațiile făcute de Vasile Dîncu sunt lipsite de logică.

”Steaua, stadion pe bani publici, interzis echipelor de fotbal. Mai bine aţi întreba guvernanţii, eu zic că reacţia de azi am citit-o de câteva ori şi nu am înțeles-o. Pentru că înțeleg că este un bun al poporului român, plătitori de taxe, dar nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase, al cărui salariu este în priemele, nu ştiu 100 din România. Că nu ştiu cine câştigă banii ăştia, implicit este unul dintre cei mai mari plătitori de taxe individual din România.

ADVERTISING

Mărturisesc că pe mine mă depăşesc aceste probleme pentru că nu realizez, deşi mă chinui, să văd logica, văd doar fracturi imense, crevase de logică”, a spus MM Stoica pentru Orange Sport.

Anterior, căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, declarase ca vrea ca echipa să fie primită pe Ghencea, stadion construit din bani publici.

În replică, Dîncu declarase că, deși stadionul pare liber momentan pe 22 mai, când FCSB vrea să joace cu CFR Cluj acolo, s-ar putea găsi un eveniment care să blocheze revenirea echipei în Ghencea. De asemenea, Dîncu a mai spus ca CSA Steaua va ține cont mai degrabă de părerea fanilor Stelei decât de posibilitatea de a genera venituri.

ADVERTISING

"Nu am auzit că ar fi investit cineva aici. Eu sunt cel care a pus în proiect acest stadion, nu căpitanul de la FCSB sau alt căpitan. A investit statul român în acest stadion, prin CNI. Poporul român revendică acest stadion. Această problemă ţine de oportunităţile pe care le avem în acest moment de disponibilitatea stadionului, nu faptul că echipa lui Becali, care se revendică de la Steaua, trebuie să joace pe acest stadion. Nu avem un contract cu clubul FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Deci din acest punct de vedere, nu putem da un răspuns acum. Poate că încă nu este niciun eveniment la acea dată la care se va disputa ultimul meci din play-off, dar nu am discutat cu conducerea clubului pentru asta şi nu ştiu care e situaţia.

ADVERTISING

Când va fi cazul, o să vedem ce evenimente avem, dacă avem. Domnul Becali nu închiriază stadioane, dar probabil că ar putea închiria unde vrea. Probabil că trebuie şi cei care sunt proprietari aici să accepte acest lucru. E o problemă care ţine şi de suporterii Stelei, de toată comunitatea care înseamnă Steaua, care a dat mulţi campioni mondiali şi sigur că vocea acestei comunităţi este importantă pentru oricine", a spus Vasile Dîncu.

Ministrul Apărării este un apropiat al lui CFR Cluj și a fost prezent la numeroase meciuri ale acestei echipe, deși neagă legăturile.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!