FCSB ia o decizie radicală după înfrângerea de la Craiova: "Sută la sută așa vom face"

FCSB ia o decizie radicală după înfrângerea de la Craiova: "Sută la sută așa vom face"

FCSB a luat o decizie radicală după înfrângerea suferită în meciul cu Universitatea Craiova.

Roș-albaștrii sunt pe locul 14 în Superliga, iar Gigi Becali a anunțat că FCSB va intra doar cu rezervele la meciurile rămase de disputat în Conference League.

”Ne axăm doar pe campionat, că avem nevoie să intrăm în play-off, nu ne mai interesează așa tare Conference League. Vom folosi 100% rezervele in Conference League. Dacă intrăm în play-off la opt puncte sau zece, cinci înjumătățite, avem șanse la campionat. Doar campionatul contează. O să joace ceilalți. De exemplu, pe Miculescu de ce am dat 1.7 milioane? Pe Rusu de ce am dat bani? Toți ăștia pe care am dat bani să joace. Ce să fac? Asta e situația, pot face ceva? Ce perspectivă dacă avem opt puncte?

ADVERTISING

Singurul lucru pe care mi-l doresc e play-off-ul, că altfel am mai pierdut un an. Eu nu cred că o să pierdem play-off-ul, dar trebuie să batem Petrolul. Dacă vom câștiga restanțele și batem Petrolul, trecem peste. Lupta noastră nu e cu CFR sau cu Universitatea Craiova, e cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA”, a transmis Gigi Becali la Digi Sport.

Amintim că FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a 11-a din Superliga. Oltenii au deschis scorul prin Mitrea, din penalti, dar egalarea a venit tot din lovitură de la 11 metri, prin Andrea Compagno. Autogolul lui Oaidă a făcut astfel diferența.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După acest rezultat, Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 17 puncte și un meci mai puțin disputat. FCSB este pe locul 14, cu 8 puncte, și două restanțe cu FC Botoșani și CFR Cluj.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui FC Argeș, iar Universitatea Craiova pe cea a lui FC Voluntari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!