Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la Universitatea Craiova - FCSB

Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul controversat de la Universitatea Craiova - FCSB

Fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat cea mai controversată fază de arbitraj de la Universitatea Craiova – FCSB.

Crăciunescu spune că faza în care FCSB a primit penalti a fost complicată, dar crede că arbitrul a avut motive să acorde lovitură de pedeapsă.

”Eu văd două lucruri. Îl văd pe Compagno că joacă mingea. Asta e clar. După ce Compagno joacă mingea, se întoarce și are loc o ciocnire cu Bancu. Este un contract între ei, indiscutabil. Tot indiscutabil este că Compagno nu-l vede pe adversar. Există un contact. Eu dacă spun că e 51-49, vă supărați.

ADVERTISING

Eu îi dau credit arbitrului. E o fază la care ne uităm de nu știu câte ori și nu putem trage o concluzie, așa că trebuie să-i dăm credit arbitrului. Bancu face doi pași în față după ce Compagno dă în minge, e penalty”, a spus Ion Crăciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Amintim că FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2, în etapa a 11-a din Superliga. Oltenii au deschis scorul prin Mitrea, din penalti, dar egalarea a venit tot din lovitură de la 11 metri, prin Andrea Compagno. Autogolul lui Oaidă a făcut astfel diferența.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După acest rezultat, Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 17 puncte și un meci mai puțin disputat. FCSB este pe locul 14, cu 8 puncte, și două restanțe cu FC Botoșani și CFR Cluj.

Etapa următoare, FCSB va primi vizita lui FC Argeș, iar Universitatea Craiova pe cea a lui FC Voluntari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!