FCSB i-a stabilit viitorul lui Denis Haruț: Conducerea a făcut anunțul

FCSB i-a stabilit viitorul lui Denis Haruț: Conducerea a făcut anunțul

FCSB i-a stabilit viitorul lui Denis Haruț (24 de ani), fotbalist pe care echipa „roș-albastră” l-a cumpărat de la FC Botoșani la începutul lui 2021.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că Denis Haruț urmează să plece sub formă de împrumut la o altă echipă unde să poată juca mai mult.

Deși Gigi Becali anunțase că fundașul central va începe să joace mai mult, mai ales după plecările lui Joonas Tamm și Iulian Cristea, lucrurile au luat o altă întorsătură și se pare că viitorul fotbalistic al jucătorului care mai are contract cu FCSB până în 2025 e stabilit.

ADVERTISING

"Haruţ probabil că va fi împrumutat, aşa îmi spusese Gigi. Suntem în discuţii şi să vedem ce jucători vor veni. Deciziile aparţin patronului şi nu are nicio importanţă ce cred alţii. El decide, el plăteşte şi la momentul ăsta urmărim jucători interesanţi", a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Denis Haruț a jucat doar 16 meciuri (968 de minute) în toate competițiile sezonului pentru FCSB, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!