Fotbalistul dorit de FCSB primește o ofertă importantă: Detaliile contractului

Fotbalistul dorit de FCSB primește o ofertă importantă: Detaliile contractului

Dorit de FCSB, fotbalistul portughez Andre Duarte (25 de ani) a primit o ofertă importantă din partea unui alt club.

Propus la FCSB prin intermediul impresarilor, Duarte îi interesează pe „roș-albaștri”, însă doar liber de contract.

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova 1948 - echipa unde joacă în prezent Duarte -, nu vrea să-l piardă pe portughez și i-a făcut o ofertă importantă de prelungire a contractului, la care așteaptă răspuns. Patronul din Bănie îi oferă lui Andre Duarte 50.000 de euro la semnătură și 13.000 de euro salariu pentru a rămâne în continuare la "alb-albaștri".

ADVERTISING

"Părerea mea e că e cel mai bun fundaş din Liga 1. Dacă mai aveam încă un fundaş ca el eram mai bine. Are contract cu noi până în 2024, plus opţiunea de a prelungi pe încă un an. Circulă prin lumea fotbalului nişte zvonuri că nu ar fi legale aceste prelungiri de contracte.

Duarte are contract până în 2024 şi, dacă vrea să plece, să facă acţiune la FIFA. Eu vin cu apelul şi tot aşa. (…) I-am făcut propunere pe trei ani, 50.000 de euro la semnătură şi 13.000 de euro pe lună. N-a răspuns.

Eu am declarat că e netransferabil. Ştiu că e interesant domnul Becali, că ştiu ce face, printr-un prieten. Dacă Duarte va fi liber, în septembrie, octombrie…. Numai o decizie a FIFA va face ca el să spună că nu e valabil contractul", a spus Adrian Mititelu, conform Orange Sport.

ADVERTISING

Andre Duarte a jucat 44 de meciuri (3.990 de minute) în toate competițiile sezonului la FCU Craiova 1948, timp în care a pasat decisiv o dată.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!