FCSB dezvăluie motivele pentru care n-a primit acces pe Stadionul Steaua pentru meciul cu Nordsjaelland

FCSB dezvăluie motivele pentru care n-a primit acces pe Stadionul Steaua pentru meciul cu Nordsjaelland

FCSB a dezvăluit, luni, motivul pentru care n-a primit acces pe Stadionul Steaua pentru a organiza meciul cu Nordsjaelland din prima manșă a turului 3 din Conference League.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a dezvăluit motivele invocate de CSA Steaua pentru ca echipa omului de afaceri din Pipera să nu ajungă să joace din nou în Ghencea, după meciul cu CFR Cluj (1-0).

Becali a spus că, totuși, încearcă să ajungă la o înțelegere cu reprezentanții "militarilor" prin ajutorul Ministrul Apărării, Angel Tîlvar, și Premierului Marcel Ciolacu.

ADVERTISING

„Noi, toate notificarile pe care le-au trimis ei, le-am trimis si noi mai departe la Minister.

Eu cred ca se intoarce (n.r. - decizia) pentru ca e prea mare nebunia, asa ceva nu ai cum sa faci. Cum adica sa nu tii cont de ordinul ministrului?

Acum văd că nu știu ce, că de ce Șut și cu Compagno au zis că Steaua… și pe Twitter, iar noi nu avem Twitter. Că de ce au declarat Șut și cu Compagno cp Steaua.

Noi am anunțat la Minister și la Guvern, am anunșat asta. Am făcut și acțiune judecătorească pentru obligația de a semna contractul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Era până la 12:00, dar noi putem la UEFA să spunem că motiv de forță majoră, s-a jucat rugby pe „Arc” și s-a stricat terenul, ca atare vă rog să îl schimbați (n.r. - stadionul de disputare a meciului cu Nordsjaelland)”, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!