Farul, FCSB și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din play-off-ul Conference League

Farul, FCSB și Sepsi și-au aflat posibilii adversari din play-off-ul Conference League

Farul, FCSB și Sepsi Sf. Gheorghe și-au aflat, luni, posibilii adversari din play-off-ul Conference League.

Luni, la Nyon, UEFA a organizat tragerea la sorți pentru play-off-ul Conference League, în care au intrat 3 echipe din România, Farul, FCSB și Sepsi. CFR Cluj a fost eliminată în turul 2 preliminar de turcii de la Astana, scor 2-3 la general.

Prima echipa românească ieșită din urne a fost Farul, care - dacă trece de Flora Tallin, adversara din turul 3 -, va întâlni câștigătoarea duelului Qarabag (Azerbaijan) - Helsinki (Finlanda) în play-off-ul pentru accederea în grupele celei de-a treia competiții europene intercluburi.

ADVERTISING

A doua echipă din România ieșită din urne a fost Sepsi Sf. Gheorhge, care dacă trece de kazahii de la Aktobe va întâlni câștigătoarea din meciul Godo/Glimt (Norvegia) - Pyunik (Armenia). FCSB a ieșit ultima din urne la tragerea la sorți de la UEFA, iar "roș-albaștrii" vor întâlni pe câștigătoarea dublei Sabah (Azerbaijan) - Partizan (Serbia) dacă trec de danezii de la Nordsjaelland.

Toate echipele românești vor juca prima manșă din eventualele duble de calificare în grupele Conference League pe teren propriu.

ADVERTISING

Iată rezultatele tragerii la sorți pentru echipele românești:

Farul/Flora Tallinn - Qarabag/Helsinki
Sepsi/Aktobe - Bodo/Glimt/Pyunik
FCSB/Nordsjaelland - Sabah/Partizan


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!