FCSB, convinsă că va câștiga procesele cu Armata: "S-a terminat, gata"

FCSB, convinsă că va câștiga procesele cu Armata: "S-a terminat, gata"

FCSB este convinsă că va câștiga procesele pe care le are pe rol cu Armata.

Conducerea FCSB își pune speranțele într-o decizie luată în procesul dintre Rapid, echipa din prima ligă, și AFC Rapid, în legătură cu marca. Formația din Giulești a câștigat procesul, iar FCSB vrea să se folosească de sentința în privința mărcii notorii pentru a demonstra că este adevărata Steaua.

"Am câștigat toate procesele cu Talpan, gata! Știți cum le-am câștigat? Ca Rapidul. Acolo scrie clar: Cel ce este continuatorul are marca notorie și deține sigla. Clar, punct, e definitiv și irevocabil. Am o hotărâre și judecătorească în care se spune că eu sunt continuatoarea. Păi, dacă eu sunt continuatoarea, am o alta hotărâre judecatoareasca în care se spune că deține și marca notorie și marca notorie. Punct, ce mai vrei? Gata, s-a terminat, am câștigat!", a spus Becali.

ADVERTISING

Dosarul la care Becali face referire este cel în care marca deținută de AFC Rapid a fost anulată de instanță și a revenit clubului care evoluează în prima ligă.

Pe rolul instanței sunt mai multe procese între FCSB și CSA Steaua. Până acum, FCSB a pierdut în instanță dreptul de a folosi marca și a fost nevoită să își schimbe numele.

De asemenea, în acest moment se mai judecă și situația palmaresului, dar o decizie finală în acest sens nu a fost luată.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇