FCSB, aproape să dea lovitura și să aducă "la pachet" doi fotbaliști de valoare de la CFR Cluj

FCSB, aproape să dea lovitura și să aducă "la pachet" doi fotbaliști de valoare de la CFR Cluj

FCSB este foarte aproape să le sufle chiar din propria ogradă campionilor de la CFR Cluj doi fotbaliști de mare valoare, începând din vara următoare.

Gruparea lui Gigi Becali din Liga 1 dorește să se întărească pentru viitorul sezon competițional și pe lângă deja anunțatul interes pentru Bilel Omrani, atacant cu care același latifundiar din Pipera susține că deja a negociat prin telefon, a mai apărut între timp și numele unui alt jucător de care FCSB este aproape, din lotul lui Dan Petrescu.

E vorba de Mike Cestor, fundaș central de 29 de ani, venit de la Astra, care poate ajunge așadar "la pachet" cu Omrani din vară la roș-albaștrii.

ADVERTISING

Campioana CFR a adus recent un fundaș central din Bulgaria, Kristian Dimitrov, de la Hajduk Split, iar președintele Cristi Balaj a explicat acest transfer: "Nu s-a plătit suma de transfer şi, în contextul în care am avut jucători în acea poziţie, care nu au dorit să-şi prelungească înţelegerea cu noi, am fost obligaţi să găsim soluţii.

E un împrumut până în vară cu opţiune din vară, pentru un transfer definitiv. Şi, chiar şi în acea situaţie (n.r. - în care Dimitrov va fi transferat definitiv), contractul e mai mic decât ceea ce aveam la jucătorul care probabil ne va părăsi (n.r.: Cestor)", a explicat Balaj pentru TelekomSport.

ADVERTISING

De asemenea, pe lângă Dimitrov, la CFR Cluj tocmai a ajuns și fundașul Yuri de la Gaz Metan, fotbalist transferat chiar în ziua meciului direct dintre cele două formații, scor 2-1 pentru CFR.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!