Mihai Stoica, anunț despre transferurile pregătite de FCSB: Ce spune despre Dawa, Iacob și Omrani

Mihai Stoica, anunț despre transferurile pregătite de FCSB: Ce spune despre Dawa, Iacob și Omrani

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre transferurile pe care echipa roș-albastră le mai pregătește.

Oficialul roș-albaștrilor a anunțat că Dawa de la FC Botoșani și Paul Iacob de la Chindia nu mai prezintă interes.

"La momentul asta, ne-am oprit. Gigi dorea neapărat să aducă un fundaș dreapta. Eu am crezut că suntem ok pentru că-i avem pe Crețu și Ovidiu Popescu. De Papa a întrebat Gigi în alt context. Dawa nu mi se pare jucător de FCSB și nu vorbesc de faza de la golul lui Bauza. Eu am altă filosofie, dar contează cea a patronului, care vrea jucători puternici care să dea cu capul. Dawa e foarte bun în jocul aerian, dar pe construcție eu sesizez probleme. Noi avem nevoie de un fundaș central care să construiască mai bine. S-a discutat de Paul Iacob, dar nu cred că mai e vreun rost. Nu era niciun rost să se afle că am discutat de el. O să mă întâlnesc cu agentul lui și o să-i spun că nu mai suntem interesați. Sunt alte echipe care caută un fundaș central", a precizat Stoica la Telekom Sport.

ADVERTISING

Managerul general de la FCSB a vorbit și despre posibilitatea că Billel Omrani să semneze cu echipa roș-albastră. Stoica a afirmat că FCSB va transfera cel mai bun atacant din Liga 1 în cazul în care mutarea se va concretiza.

"Am zis că e cel mai bun atacant din campionat, nu pot acum să mă sucesc. Mă bucur că îl apreciază și patronul nostru", a spus Mihai Stoica la Telekom Sport.

"Îl văd pe Omrani la FCSB. I-ar sta bine în roș-albastru! Știu că venea prin București, îi place. De ce să nu aibă salariu mai mare decât Tănase? Tănase a costat 2 milioane, iar Omrani vine gratis. Iar Omrani e un jucător care ne poate ajuta în Europa", a mai spus Stoica.

ADVERTISING

Billel Omrani a intrat în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj și poate semna deja cu orice echipă.

CFR Cluj i-a propus prelungirea, însă atacantul francez a refuzat să semneze momentan.

Cota lui Omrani pe Transfermarkt este de 1.6 milioane de euro.

Omrani are 47 de goluri și 35 de pase decisive în cele 197 de meciuri disputate pentru gruparea din Gruia.

El a câștigat 6 trofee cu CFR Cluj.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!