FCSB anunță prima decizie luată după eliminarea din Conference League

FCSB anunță prima decizie luată după eliminarea din Conference League

FCSB a anunțat care e prima decizie pe care a luat-o după ce a fost eliminată din Conference League de Nordsjaelland.

Gigi Becali a dat vina în totalitate pe staff-ul tehnic format din Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

Finanțatorul de la FCSB susține că nu s-a implicat în alcătuirea echipei și la schimbări. După eliminarea din Conference League, Becali a anunțat că nu-i va mai lăsa niciodată pe Charalambous și Pintilii să decidă singuri.

”Ce măsuri să iau? Măsurile le voi lua ca să fac eu treaba mea, cum trebuie să fac. Să nu mai fac cum vreți voi și cum spuneți voi că trebuie să fac. M-am mai luat și după voi și n-am făcut bine. Știți voi la ce m-am referit, să nu se bage patronul.

ADVERTISING

Nu m-am băgat, păi dacă mă băgam eu, ieșea așa? Au făcut cum au vrut ei. Ei au fost cu ideea asta. Prima dată au zis că vor să joace cu Băluță, am fost de acord, dar s-a accidentat Băluță și am zis să jucăm cu Compagno. Au zis că varianta asta. I-am lăsat. S-au greșit și schimbările. M-au informat, da. N-am zis că fac ca ei? Cât merge echipa, fac ca ei. Normal că m-au informat”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Amintim că FCSB a fost eliminată din Conference League de Nordsjaelland după ce a pierdut returul cu 2-0. Scorul din tur a fost 0-0.

ADVERTISING

FCSB se va concentra astfel doar pe campionat și Cupa României.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!