FCSB anunță o răsturnare de situație în privința stadionului pentru meciul cu Dinamo: "M-am dus pe fentă"

FCSB anunță o răsturnare de situație în privința stadionului pentru meciul cu Dinamo: "M-am dus pe fentă"

FCSB a anunțat, vineri seara, ca meciul cu Dinamo din Superliga României are șanse mici să se mai dispute pe stadionul Steaua.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că derby-ul cu Dinamo din Superligă are șanse mici să se mai dispute pe stadionul Steaua, arena din Ghencea unde a primit acces după intervenții „de sus”.

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a motivat acest anunț prin faptul că nu poate fi acceptată clauza impusă de CSA Steaua, de un milion de euro, pentru stricăciuni ale gazonului de pe arena "roș-albaștrilor".

ADVERTISING

"Eu recunosc că m-am dus pe fentă şi credeam că vom juca acolo. Există o solicitare care nu poate fi, sub nicio formă, satisfăcută. Niciun broker de asigurări nu semnează o poliţă de asigurare de 1 milion de euro pentru un gazon, care poate costă 150-200.000 de euro. Nu poate face aşa ceva. Solicitarea este absurdă. Există şi alte două poliţe de asigurări pe care le vom face, dar asta cu gazonul întrece orice închipuire. Gazonul este făcut pentru jocurile de fotbal.

Cu noi s-a ajuns într-un impas. Am înţeles din declaraţiile domnului comandant Bichir că noi trebuie să semnăm un draft. Nu avem ce să semnăm, dacă nu am primit nimic. Nu mai ştiu nimic, nu mai înţeleg nimic. Am crezut că vom vedea derby-ul României pe un stadion mai mare. La momentul ăsta nu este nimic clar.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Noi am fost convinşi că vom juca în Ghencea. Părea deschidere totală şi că va fi o înţelegere. Totul a venit din senin, dar nimeni nu poate onora o asemenea pretenţie. Deadline-ul va fi luni. Sper ca oamenii să înţeleagă. Nu poţi să soliciţi ceva absurd, doar dacă vrei neapărat ca totul să fi fost o cacealma. În continuare cred că vor realiza că aşa ceva nu se poate solicita. Ştiu şi ei foarte bine, discută cu brokeri. Cică de la asiguratori au aflat că se poate face o asemenea cerere, am cerut numele lor, dar nu am primit nimic", a spus Mihai Stoica, conform Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!