FCSB anunță o "lovitură mare" pe piața transferurilor: Zile decisive pentru transfer

FCSB anunță o "lovitură mare" pe piața transferurilor: Zile decisive pentru transfer

FCSB speră să dea o „o lovitură mare” pe piața transferurilor chiar înaintea startului de sezon din Superliga României.

Transferul lui Vlad Chiricheș (33 de ani) e marea dorință a FCSB în această vară, iar fundașul rămas liber de contract a sosit la baza din Berceni a echipei pentru a se pregăti alături de echipa „roș-albastră” până își lămurește viitorul.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a oferit ultimele detalii despre posibilul transfer al căpitanului naționalei României. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a dezvăluit că a discutat cu Vlad Chiricheș, iar discuția îi dă speranțe.

ADVERTISING

Mai mult, Stoica a spus că toți jucătorii din vestiar întreabă de starea transferului lui Chiricheș la FCSB.

”Eu am speranţe, chiar am. Acum în câteva zile vom ştii dacă da sau nu. Cred că il cunosc destul de bine, m-am uitat in ochii lui si cred că il cunosc bine, îi surade ideea. S-a antrenat separat, la sală, dar asta se intampla cu toţi jucătorii care au fost la noi. E finul lui Pintilii, nu e problemă, îşi fac concediile impreună. Nu e asta problemă. Mai are variante, dar parcă, parcă… Vibe-ul lui m-a făcut să sper. P

ADVERTISING

Pentru noi e lovitură mare din foarte multe puncte de vedere. Poate să fie extrem de important în vestiar, e primul jucător de care se stie ca poate vine si mă întreabă toţi jucătorii în vestiar. De obicei nu prea te întreabă, că e concurenţă, dar de Chiricheş toţi întreabă. E singurul”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!