FCSB anunță o decizie importantă

FCSB anunță o decizie importantă

FCSB a depus o nouă cerere pentru a juca pe noul stadion Steaua. Conducerea clubului a făcut anunțul unei noi încercări de a reveni pe arena din Ghencea.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că a depus o nouă cerere de a juca pe stadionul Steaua. „Roș-albaștri” vor să dispute două meciuri de playoff în Ghencea, „când știm sigur că acolo nu e meci”.

FCSB vrea să dispute în Ghencea ultimele două meciuri de playoff, cu CFR Cluj și Rapid.

”Nu-mi convine faptul că nu suntem lăsaţi să jucăm pe un bun al poporului român, aia nu-mi convine. Este bătaie de joc şi cineva, odată şi odată, tot va răspunde!

ADVERTISING

(n.r. aţi mai făcut o solicitare?) Am mai făcut o solicitare, aşteptăm răspuns. Am făcut o solicitare punctuală. (n.r. pentru?) <<În data de… şi în data de… vă rugăm să ne puneţi la dispoziţie şi să…>>, când ştim sigur că acolo nu e meci.

(n.r. pentru ce meciuri aţi făcut?) Meciurile când CSA nu joacă acasă, echipa de fotbal. (n.r. pe final de play-off cred) Da, da, sunt două meciuri, parcă.

Eu doar am transmis celor de la birouri să se ocupe şi ieri (n.r. marţi) să trimită solicitarea pentru cele două date. (n.r. pe final de play-off, meciurile de acasă ale FCSB?) Exact”, a dezvăluit MM Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!