FCSB anunță că e gata să se despartă de un jucător pe care tocmai l-a adus: "Dacă are unde, pleacă"

FCSB anunță că e gata să se despartă de un jucător pe care tocmai l-a adus: "Dacă are unde, pleacă"

FCSB a anunțat că este dispusă să se despartă de încă un jucător.

Mijlocașul Valentin Gheorghe se va prezenta la reunirea FCSB după ce împrumutul în Turcia a expirat, însă are șanse să plece, dacă va primi o ofertă.

"Vali Gheorghe vine la reunire și, dacă nu va avea oferte, va rămâne la noi. În Turcia a jucat puțin, dar la fizicul pe care îl are nu cred că asta e o problemă. El poate să joace un post pe care noi îl avem acoperit chiar bine. E bine că poate să joace și în stânga și în dreapta, dar noi avem acolo soluții. Însă nu se știe, poate pleacă cineva. Dacă are unde, pleacă. Noi avem contract cu el încă trei ani", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING

Valentin Gheorghe a prins 26 de meciuri în acest sezon, dintre care 9 ca titular. El a marcat un gol pentru echipa din Turcia. Gheorghe mai are un gol în Cupa Turciei.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani ar putea rezolva problema din banda dreaptă de la FCSB, în condițiile în care Cordea și Miculescu sunt în scădere de formă, dacă va rămâne.

Înainte să fie transferat în Turcia, Gheorghe marcase 7 goluri și a dat 3 pase decisive în meciurile disputate pentru FCSB.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!