FCSB anunță că a transferat un jucător mai rapid decât Dennis Man: "E mult peste ce ne așteptam"

FCSB anunță că a transferat un jucător mai rapid decât Dennis Man: "E mult peste ce ne așteptam"

FCSB a anunțat că a transferat un jucător mai rapid decât Dennis Man.

Roș-albaștrii s-au arătat impresionați de Dorin Rotariu, jucător adus recent, care va debuta în partida cu FC Voluntari.

"Rotariu e mult peste ce ne așteptam. Un jucător care n-a jucat atât de mult ar trebui să aibă nu neapărat ezitări, dar să nu arate așa bine. Acum, antrenamentele sunt una, meciurile oficiale sunt alta. O adversitate ai la antrenamente, alta la meciurile oficiale. Nici nu au fost jucătorii de la echipa națională, au fost și mulți juniori, dar el a arătat foarte bine.

ADVERTISING

Mie îmi plăcea foarte mult Rotariu, dar nu mai țineam minte, pentru că nu-l mai văzusem. L-am mai văzut în poziție de al doilea atacant pe la Astana, dar în Grecia nu l-am văzut deloc. Chiar l-am întrebat ce poziție a jucat. A jucat și dreapta, și inter. Am rămas surprins de ușurința cu care se exprimă. Are o viteză extraordinară, e cel mai rapid jucător pe care l-am văzut în partea dreaptă, inclusiv peste Man. Mult mai rapid! Viteză de pătrundere, viteză de execuție foarte bună. Are stâng foarte, foarte bun", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În ultimul sezon, Rotariu a fost împrumutat la Atromitos Atena, unde a marcat 4 goluri în 27 de partide. El nu a mai jucat însă din luna mai.

Dorin Rotariu s-a remarcat la Dinamo, iar apoi a mai jucat fără succes la Club Brugge, Mouscron, Alkmaar, Astana și Ludogorets.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!