FCSB, anunț despre situația lui Siyabonga Ngezana: Sud-africanul nu a debutat, deși a costat 600.000 de euro

FCSB, anunț despre situația lui Siyabonga Ngezana: Sud-africanul nu a debutat, deși a costat 600.000 de euro

FCSB a făcut, miercuri, un nou anunț în privința situației lui Siyabonga Ngezana (25 de ani).

Fundașul central transferat cu 600.000 de euro din Africa de Sud, de la Kaizer Chiefs, nu a apucat, încă, să debuteze la FCSB și Gigi Becali a fost întrebat din nou despre situația sa.

Becali a spus că atunci când va intra în echipă, Ngezana nu va mai fi scos de nimeni, însă acesta nu a debutat încă la echipă pentru că nu era antrenat așa cum își doreau "roș-albaștri".

"Nu era antrenat deloc, deși e talentat. Acum poate să intre. La 2-0, în minutul 70 putea să intre, dar n-a mai intrat, s-a făcut 2-1. El o să intre și când va intra nu-l va mai scoate deloc, dar mai greu acum cu Dawa și Chiricheș, care îmi plac foarte mult. Chiricheș va crește și mai mult. O să vedem și cu Ngezana. N-am dat 2 milioane pe el, am dat 600.000", a spus Gigi Becali, la DigiSport.

ADVERTISING

Omul de afaceri a povestit cum a ajuns să-l transfere pe Ngezana la FCSB: "Ngezana, a venit Vulturar cu e: 'Bă, nașule, cutare, nu știu ce'. Și a zis că e și ortodox! Bine, mă, dacă e ortodox îl dau lui MM. A zis MM: 'Bă, Gigi, nu-mi vine să cred că poate să fie așa bun și a rămas acolo până acum'. MM l-a mai văzut și a zis că e foarte bun. Bine, mă, dacă a zis MM, l-am luat. Și eu cred la fel, că MM nu spunea că e bun degeaba. Și eu cred că va fi, dar nu am vrut să riscăm", a mai spus Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!