FCSB acuză arbitrajul și anunță o schimbare după înfrângerea cu UTA: "Am jucat împotriva a 14 jucători!"

FCSB acuză arbitrajul și anunță o schimbare după înfrângerea cu UTA: "Am jucat împotriva a 14 jucători!"

Înfrângerea FCSB de la Arad, 1-2, a dinamitat situația de la FCSB, care a făcut acuzații grave la adresa arbitrajului.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB i-a arătat cu degetul pe arbitri din cabina VAR ai partidei care s-a disputat la Arad.

FCSB a reclamat penalty-ul dictat de George Găman la un presupus henț al lui Alexandru Pantea în careu și a spus că a jucat împotriva unei echipe cu 14 jucători.

„Azi am jucat împotriva unei echipe cu 14 jucători pe teren. Eu știu că regulamentul e așa, dacă lovește prima dată o parte a corpului, apoi mâna, nu e penalty. Se vede că lovește pieptul înainte! Dacă nici regulamentele astea nu le știu…

ADVERTISING

De atâția ani de când sunt în fotbal m-am luptat cu unul care ne-a făcut praf. Acum l-a mai adus la putere și pe fratele, să mă poată birui ca lumea. Așa este! El, Găman, săracul… lui nu îi reproșez nimic. El e limitat la arbitraj, nu e oltean adevărat. Lui i-a fost frică că i-a zis fratele lui Istvan Kovacs cum să facă și trebuia să dea”, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

De asemenea, Becali a anunțat că la Arad FCSB a jucat sistemul 4-2-3-1, iar de etapa viitoare va fi schimbat în 4-3-3 din nou.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Nu e semn de îngrijorare, pentru că s-a schimbat sistemul. O să revină la sistemul de dinainte. Am intrat cu 4-2-3-1. Nu înțelegeam ce se întâmplă, de ce au ăia atâtea cornere. I-am zis și lui MM. La centrul terenului era prea mult spațiu. Djokovic e inter, nu mijlocaș defensiv.

Au zis ei să facă o invenție, Charalambous și Pinti. Au făcut, au văzut că nu merge. O să îi rog să lase invențiile și să revină la 4-3-3. Nu e un capăt de țară acum”, a mai declarat Becali.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!