Superliga: FCSB pierde în deplasare cu UTA. Arbitrul a inventat un penalty pentru arădeni, roș-albaștrii au pierdut 3 jucători

Superliga: FCSB pierde în deplasare cu UTA. Arbitrul a inventat un penalty pentru arădeni, roș-albaștrii au pierdut 3 jucători

FCSB a fost învinsă de UTA Arad, scor 1-2, într-un meci din etapa a 7-a din Superliga.

Roș-albaștrii au început excelent meciul și au marcat încă din minutul 4 prin Florinel Coman, cu un șut plasat.

Arădenii au egalat însă în minutul 18, printr-un penalty transformat de Fabry. Arbitrul George Găman a inventat un penalty după un presupus henț al lui Pantea. Reluările TV au arătat că mingea l-a lovit în piept pe Pantea, dar Găman a acordat penalty și după ce a văzut reluarea.

Din prelungirile primei reprize, FCSB a rămas în inferioritate numerică, după ce Alexandru Pantea a văzut al doilea cartonaș galben. Primul îl primise pentru faza de la penalty-ul inventat de Găman.

ADVERTISING

În inferioritate numerică, FCSB s-a stins, iar arădenii au trecut în avantaj în minutul 61, cu un șut puternic trimis de Cooper.

FCSB l-a pierdut și pe Vlad Chiricheș, accidentat, dar și pe Florinel Coman, care a primit direct cartonașul roșu și va rata meciul cu Universitatea Craiova.

După acest rezultat, FCSB rămâne pe primul loc, cu 15 puncte și are și un meci mai puțin disputat. UTA este pe 12, cu 7 puncte.

Etapa următoare, FCSB primește vizita celor de la Universitatea Craiova, iar UTA Arad merge la Sepsi.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇