FCSB a stabilit soarta lui Malcom Edjouma: Anunțul conducerii după ce fotbalistul a spus "nu"

FCSB a stabilit soarta lui Malcom Edjouma: Anunțul conducerii după ce fotbalistul a spus "nu"

FCSB a stabilit soarta lui Malcom Edjouma (27 de ani), mijlocașul care până de curând a fost cel mai în formă fotbalist de la echipa „roș-albastră”.

După o accidentare care i-ar încheia sezonul într-un moment important pentru FCSB, clubul i-a propus lui Malcom Edjouma să meargă în Serbia, la celebrul „vraci” Marijana Kovacevic, propunere pe care francezul a refuzat să o ia în considerare.

Edjouma a suferit o ruptură musculară care îl va ține, dacă nu merge la Marijana, departe de teren o lună, ceea ce înseamnă că sezonul s-a încheiat pentru el. FCSB insistă ca Edjouma să meargă în Serbia să se trateze pentru a ajuta echipa în acest final de campionat.

ADVERTISING

Gigi Becali, patronul FCSB, a transmis că a stabilit soarta lui Edjouma și că, dacă nu se transferă, în sezonul viitor va fi titular incontestabil, dar a spus că în acest final de sezon echipa are nevoie de jucători "de luptă", cu care să încerce să câștige titlul.

Becali i-a cerut lui Mihai Stoica să discute cu Malcom Edjouma și să-i transmită că echipa are nevoie de el pentru acest final de sezon, astfel că să-i propună din nou francezului să meargă la "vraciul" Marijana.

„M-a întrebat MM, azi. Eu am zis că o să avem nevoie de el. Dacă se duce acolo (n.r. în Serbia), o să îl avem la meciul cu CFR. E posibil să avem nevoie de el în repriza a doua.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

E un jucător extraordinar, are calități. Dacă începe campionatul, va fi titular, dar acum nu ne mai permitem să riscăm nimic. Ne trebuie jucători de luptă, care participă la faza defensivă. Dacă te-au bătut Farul și CFR, la revedere!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!