FCSB a scăzut prețul lui Octavian Popescu

FCSB a scăzut prețul lui Octavian Popescu

Octavian Popescu este cel mai dorit fotbalist de la FCSB, însă Gigi Becali nu intenționează să-i dea drumul ușor mijlocașului în vârstă de doar 18 ani.

Finanțatorul lui FCSB își dorește ca Octavian Popescu să mai joace câțiva ani la FCSB, însă i-a stabilit totuși un preț pentru care poate pleca: 25 de milioane de euro!

"Octavian Popescu este încă un copil, iar eu nu am de gând să îi dau drumul de la FCSB după doar un an că nu am înnebunit. Giovanni mi l-a adus și mi-a spus de la început că voi pune mâna pe un adevărat diamant. Am cerut niște referințe despre el de pe la niște oameni din fotbalul românesc și apoi l-am adus la FCSB. Nu m-a costat mult. Dar acum nu mă grăbesc să îl dau, deși am avut recent o ofertă bună pentru el. Dacă era altul în locul meu sigur îl dădea", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

ADVERTISING

"Dennis Man câți ani a jucat la noi și după cât timp a plecat la Parma? Așa că nu mă grăbesc tată cu Octavian! Dar un lucru să fie clar: pe Octavian Popescu nu îl dau sub 25 de milioane de euro. Noi de ce să nu vindem fotbaliști la prețurile pe care pleacă în străinătate jucătorii sârbi? Ai noștri ce au? Noi de ce să nu vindem fotbaliști de la 20 de milioane de euro în sus? Octavian Popescu nu trebuie să disprere că nu pleacă acum. Nici Coman, nici Moruțan și nici Tănase nu vor pleca. O să vină și timpul lui Popescu și o să vedeți voi la ce echipă o să ajungă băiatul ăsta și pe ce bani. Stați să îmi joace în cupele eurpene și o să vedeți voi", a adăugat Becali.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La începutul verii, Gigi Becali a anunțat că vrea 40 de milioane de euro în schimbul lui Octavian Popescu.

Octavian Popescu a marcat 4 goluri și a oferit 8 pase decisive în primul său sezon la FCSB.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇