CFR Cluj a dat o lovitură financiară: "Trecem la următorul nivel"

CFR Cluj a dat o lovitură financiară: "Trecem la următorul nivel"

CFR Cluj are un nou sponsor principal.

Campioana României va fi sponsorizată de platforma globală de investiții multi-active eToro și va încasa anual 1,8 milioane de euro, după cum dezvăluie Gazeta Sporturilor.

"Platforma globală de investiții multi-active eToro și clubul de fotbal CFR 1907 Cluj au plăcerea de a anunța că eToro a devenit partenerul principal al Campioanei României, printr-un contract pe mai mulți ani.

Fondată în 2007, eToro este cea mai importantă platformă socială de investiții din lume, cu peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global. Acest acord ilustrează angajamentul eToro față de piața românească, logo-ul companiei urmând să apară pe toate articolele oficiale ale echipei, inclusiv pe tricou", se arată într-un comunicat oficial al echipei.

ADVERTISING

“Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că, începând de astăzi, clubul nostru trece la următorul nivel, familia CFR crește! Așa cum mereu am țintit locul 1 și nu ne-am mulțumit niciodată cu mai puțin, și partenerii noștri au fost și rămân cei mai buni în domeniile lor de activitate. eToro este un brand care nu mai are nevoie de prezentare, un brand global, care s-a alăturat proiectului CFR 1907 Cluj în drumul nostru spre performanță!”, a declarat managerul sportiv al lui CFR 1907 Cluj, Marius Bilașco.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇