FCSB a ratat în trecut o adevărată lovitură, prin aducerea unui star din naționala Irlandei de Nord

FCSB a ratat în trecut o adevărată lovitură, prin aducerea unui star din naționala Irlandei de Nord

FCSB a dorit în trecutul apropiat să dea lovitura cu unul dintre starurile naționalei de fotbal a Irlandei de Nord, cea care tocmai a remizat cu România pe Arena Națională, vineri seara, scor 1-1, într-un meci test.

Managerul general de la gruparea roș-albastră, Mihai Stoica a dezvăluit faptul că a fost impresionat de Jamie Reid, fotbalistul Irlandei de Nord care a reușit să deschidă scorul pe Arena Națională în minutul 7 și care evoluează în League One, a treia ligă britanică, la Stevenage.

Stoica a fost întrebat dacă un astfel de jucător ar putea ajunge vreodată în România și a răspuns prin faptul că FCSB a mai încercat, în trecut, să transfere un star din naționala Irlandei de Nord, doar că mutarea a picat: „În Championship, sunt nişte salarii… Cred că în liga a treia are undeva la 200 de mii de euro pe an. Tu trebuie să-i dai dublu ca vină aici, altfel rămâne acolo, speră la Championship. Îl avem, în liga a doua, pe Jamie Vardy. La 25 de ani, Vardy juca în ligile inferioare, de ce să nu se gândească şi Reid aşa? La un moment dat, Vardy chiar şi muncea.

ADVERTISING

Voi vă daţi seama ce bani sunt acolo? Ştiţi pe cine am urmărit şi chiar am şi vrut să facem o ofertă, dar nu ne-am putut apropia? Pe Kyle Lafferty. A fost golgheter, bun, bun, era genul lui Thereau” , a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Kyle Lafferty a evoluat la echipe importante din Anglia, Italia sau Scoția, printre care amintim pe Rangers, Palermo, Norwich, Sunderland şi Burnley, bifând apariții atât în UEFA Champions League cât și în UEFA Europa League.

MM Stoica l-a dat ca exemplu tot în intervenția sa la Orange Sport pe Adi Popa, care la Reading, în liga secundă engleză, avea un salariu net de 600.000 de euro pe an: „Pentru ei, pasul cel mare este în Championship. Adi Popa avea, în Championship, un salariu de 600 de mii de lire sterline, iar dacă promova, salariul se dubla automat”, a mai spus Mihai Stoica pentru sursa citată.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!