FCSB a primit răspunsul după oferta făcută pentru Marius Ștefănescu

FCSB a primit răspunsul după oferta făcută pentru Marius Ștefănescu

Marius Ștefănescu (25 de ani) se află pe lista de transferuri a FCSB, iar clubul „roș-albastru” a primit răspunsul după oferta făcută.

FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, a dezvăluit că oferă 700.000 de euro pentru Marius Ștefănescu, cel mai în formă fotbalist al lui Sepsi.

În replică, Attila Hadnagy a spus că sunt "numai vorbe" și că n-a primit nimic oficial din partea FCSB pentru achiziția lui Ștefănescu. Transferul internaționalului român depinde și de rezultatul meciului cu Bodo/Glimt din play-off-ul pentru accederea în grupele Conference League.

ADVERTISING

Dacă se califică, e greu de crezut că Sepsi îl va vinde pe Ștefănescu.

”Încă nu este nimic concret. Vorbim după meciul de mâine, vineri. A mărit, dacă a mărit, cât a mărit… până acum numai vorbe (n.r. despre oferta lui Gigi Becali). Nu știm, depinde foarte mult de meciul de mâine. Vedem ce gânduri avem pentru viitor. Nu suntem disperați să vindem.

Sută la sută nu pot să spun nimic, dar depinde și de meciul de mâine. Nu suntem disperați să vindem, dacă vine o ofertă de nerefuzat, atunci vindem”, a declarat Attila Hadnagy, potrivit iamsport.ro.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!