Dorit de FCSB de două ori, a semnat cu altă echipă: Va evolua în străinătate

Dorit de FCSB de două ori, a semnat cu altă echipă: Va evolua în străinătate

Dorit de FCSB în această vară, Andre Duarte (25 de ani) a plecat de la Reggiana și a semnat cu o altă echipă.

Ajuns în Italia, la Regianna, după ce s-a despărțit cu scandal de FCU Craiova 1948, Andre Duarte a schimbat din nou echipa, dar nu a ajuns la FCSB, echipă care l-a dorit înainte să plece de la formația lui Adrian Mititelu.

Pedro Sepulveda, un jurnalist portughez, a anunțat că Andre Duarte a plecat din Italia și a semnat cu croații de la Osijek.

"Andre Duarte a lăsat-o pe Reggiana din Italia, Serie B, pentru a se alătura celor de la Osijek. Un împrumut pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv", a anunţat jurnalistul.

ADVERTISING

Duarte a plecat cu scandal de la FCU Craiova 1948, după ce a anunțat clubul că nu are de gând să-și prelungească înțelegerea scadentă în vara lui 2023. Totuși, oltenii au ltenii afirmă că au o clauză prin care contractul se poate prelungi automat pentru încă un an, astfel că s-a ajuns la FIFA, for care i-a dat voie lui Duarte să se legitimeze la alt club până la rezolvarea procesului intentat.

Presa din Italia anunțat, în urmă cu câteva săptămâni, că Reggiana e gata să renunțe la Duarte în favoarea celor de la FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!