FCSB a găsit soluția pentru a-l păstra pe Pintilii antrenor principal: FRF anunță că nu mai poate face nimic

FCSB a găsit soluția pentru a-l păstra pe Pintilii antrenor principal: FRF anunță că nu mai poate face nimic

Conducerea FCSB a anunțat că a găsit soluția prin care Mihai Pintilii poate fi antrenor principal până la finalul sezonului.

La începutul lunii aprilie expiră dispensa de 30 de zile acordată FCSB după ce Leo Strizu și-a dat demisia pentru a găsi un nou antrenor. Conform regulamentului, în cele 30 de zile rolul de antrenor principal poate fi ocupat și de persoane care nu au carnet de antrenor.

Drept urmare, FCSB a anunțat că se gândește să numească un antrenor la începutul lunii aprilie pe care să-l demită imediat, pentru a mai obține o dispensă regulamentară de 30 de zile. Iar situația va fi repetată și în luna mai, când următoarea dispensă va expira.

ADVERTISING

"Putem să angajam un antrenor care să realizeze după un meci că a ales greșit să vină la noi. Nu se poate asta? Să-l plătim, să nu-l plătim. Să își dea seama că nu e ce se aștepta și să plece. După care putem să aducem altul, după 30 de zile. Eu sunt foarte inventiv, dacă suntem forțați, facem asta", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

După ce a auzit planul celor de la FCSB, consilierul federal Andrei Vochin a precizat că FRF nu poate lua nicio măsură dacă roș-albaștrii vor face asta.

"La actuala formă a regulamentului, o echipă nu poate fi împiedicată să facă asta. FCSB nu a fost prima echipă care a vrut să procedeze așa", a comentat Vochin.

ADVERTISING

Mihai Pintilii va fi antrenor principal la meciul cu Sepsi, pentru că va reveni după suspendare.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!