FCSB a dat răspunsul final după ce a primit două oferte oficiale de transfer

FCSB a dat răspunsul final după ce a primit două oferte oficiale de transfer

FCSB a dat răspunsul pentru ofertele primite de Darius Olaru (24 de ani) și Octavian Popescu (20 de ani), iar jucătorii vor rămâne pe loc până la vară.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a dat răspunsul după ofertele primite pentru doi dintre cei mai importanți jucători. Octavian Popescu și Darius Olaru au fost doriți de Benfica, respectiv Rangers, însă patronul „roș-albaștrilor” nu a vrut să-i cedeze în perioada de mercato din iarnă.

Victor Becali, agentul care instrumentează eventuale oferte pentru jucătorii FCSB - alături de Giovanni Becali - a spus că din discuțiile cu Gigi Becali "eram convins" că niciun transfer nu se va putea realiza acum, la începutul lui 2023, în perioada de mercato de iarnă.

ADVERTISING

"Sunt jucători urmăriți. Eram convins că nu sunt soluții pentru iarnă pentru că sunt jucători pentru care se cer bani mulți, iar iarna e mai greu de făcut asemenea operațiuni. Decât poate împrumut, cu transfer obligatoriu dacă rămâne. Chestii de genul pe care Gigi Becali nu le-ar fi acceptat niciodată", a spus Victor Becali, potrivit Fanatik.

Rangers a oferit 6 milioane de euro pentru Olaru, în timp ce Benfica a fost gata să plătească 15 milioane de euro pentru Popescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!