FCSB a dat lovitura în Superligă: ”Cluburile s-au înțeles!”

FCSB a dat lovitura în Superligă: ”Cluburile s-au înțeles!”

FCSB a realizat al doilea transfer al iernii după aducerea brazilianului Luis Phelipe de la Poli Iași.

Gruparea vicecampioană a României este pe cale de a obține semnătura unui mijlocaș de mare valoare, curtat intens și de Rapid București în ultima perioadă. Baba Alhassan (23 de ani), mijlocașul lui Hermannstadt, este următorul transfer pe care îl face Gigi Becali, în lupta sa pentru primul titlu la FCSB după 8 ani.

Echipa roș-albastră a ajuns la un acord cu Hermannstadt și mai rămâne să bată palma și cu fotbalistul ghanez, după cum scrie DigiSport: ”Cluburile s-au înțeles, dar jucătorul, mai puțin deocamdată. Va veni la București în zilele următoare pentru a discuta despre salariu”, a transmis Radu Naum, moderatorul emisiunii Fotbal Club, de la televiziunea mai sus citată.

ADVERTISING

Alhassan va ajunge la București săptămâna următoare, după meciul Sibiului cu Craiova din runda curentă de Superligă, pentru a-și negocia salariul. În acest sezon, africanul are 2 goluri în 18 partide la Hermannstadt, fiind un optar de meserie, având o cotă de piață de 750.000 de euro.

Mijlocașul evoluează pe același post cu Adrian Șut sau Damian Djokovici, ultimul fiind în mare pericol să plece de la vară de la FCSB. De curând, s-a zvonit că Marius Șumudică îl vrea la Gaziantep, cei doi colaborând și în țările arabe, la Al-Raed.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!