FCSB, avertizată după ultimul transfer făcut: "Trebuie să mai închizi ochii"

FCSB, avertizată după ultimul transfer făcut: "Trebuie să mai închizi ochii"

FCSB este avertizată după ultimul transfer făcut, cel al brazilianului Luis Phelipe (22 de ani) de la Poli Iași.

Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre mutarea lui Luis Phelipe la FCSB și a spus că, fiind brazilian, FCSB va trebui să mai închidă ochii la unele scăpări.

Cel mai probabil, Grozavu se referă la cele de ordin disciplinar, viața extrasportivă, având în vedere stilul de viață cu care sunt învăvați brazilienii.

Totuși, antrenorul consideră că Luis Phelipe nu și-a atins nivelul de sus al potențialului și știe cum poate face acest lucru la FCSB.

ADVERTISING

"Eu cred că mai avea nevoie de un pic de timp să mai joace la Iași. Acum îi va fi greu. pentru că noi am știut să îl adaptăm foarte repede. Sunt foarte multe lucruri care țin de viitorul lui. Multe, foarte multe. Adaptabilitatea e foarte importantă. E un jucător cu o calitate certă, dar eu cred că mai avea nevoie de pregătire. Noi am știut cum să-l facem să tragă mai mult de el, dar încă nu e la potențialul la care poate el să fie. Eu cred că e un jucător care are încă foarte mult de arătat. Dar sigur, foarte bine pregătit, mai matur, pentru că încă e foarte tânăr. Și e brazilian.

ADVERTISING

Și Mircea Lucescu a avut brazilieni, iar la brazilieni trebuie să mai închizi și ochii. Dacă nu închizi ochii, atunci nu-ți iei brazilieni. Dacă vrei să iei fotbaliști, trebuie să închizi la unii și ochi. Dacă îi ții prea deschiși riști să rămâi cu ei deschiși și să te uiți la cer sau la tavan. Cu fotbaliștii brazilieni trebuie să știi să lucrezi. Phelipe e un caracter foarte bun, dar trebuie să știi să lucrezi cu el. E un brazilian fotbalist. Și brazilienii fotbaliști sunt mai speciali. Trebuie să știi când să le cânți în strună, când să apeși accelerația", a spus Leo Grozavu, conform ProSport.

ADVERTISING

FCSB a plătit 200.000 de euro pentru transferul lui Luis Phelipe de la Poli Iași.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!