FCSB a anunțat unde va juca meciul cu CFR Cluj după ce a fost izgonită din București

FCSB a anunțat unde va juca meciul cu CFR Cluj după ce a fost izgonită din București

FCSB a anunțat stadionul pe care va juca meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1, după ce a fost izgonită din București.

Managerul general Mihai Stoica a anunțat că partida va avea loc la Buzău.

"Vom juca la Buzău, aşa cum am spus de prima oară, dar să vedem dacă meciul ăla (n.r. cu - CFR Cluj, din ultima etapă) se va juca cu titlul pe masă. Dacă nu se va juca cu titlul pe masă, nu mai e atât de important unde se va juca. În opinia mea, indiferent de miza meciului, se va juca la Buzău

Ţin minte că în 2006, când am venit de la Vaslui, că se amplasase o scenă în Piaţa Constituţiei din Buzău şi 100.000 de oameni ne aşteptau să oprim autocarul. Eu mă simt excepţional acolo, jucătorii la fel. De ce să nu mergem acolo, dacă suntem izgoniţi din oraşul pe care îl reprezentăm? Şi nu e prima oară!", a anunţat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

ADVERTISING

Confruntarea dintre FCSB și CFR Cluj este programată pentru data de 22 mai, în ultima etapă a Ligii 1.

FCSB nu poate juca pe Arena Națională deoarece Primăria a închiriat stadionul pentru un festival muzical din luna iunie, ce are nevoie de pregătire. În Ghencea, Ministerul Apărării se opune revenirii FCSB, deși arena e liberă, în timp ce la Arcul de Triumf au fost invocate "motive birocratice".

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!