FCSB a ales între Vlad și Târnovanu: Decizia finală luată în privința postului de portar

FCSB a ales între Vlad și Târnovanu: Decizia finală luată în privința postului de portar

FCSB a ales între Andrei Vlad și Ștefan Târnovanu, în ceea ce privește postul de portar al echipei.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că Ștefan Târnovanu va juca în continuare titular în Superligă, iar Andrei Vlad va apăra în Cupa României.

Totuși, Becali l-a avertizat pe Târnovanu să fie mai implicat și să nu se relaxeze pentru că "abia așteaptă Vlad să intre" în poartă.

Omul de afaceri s-a declarat nemulțumit de atitudinea lui Târnovanu.

„Am vorbit cu Meme, o să vorbesc și cu Pintilii. Eu le-am spus de acum două săptămâni. ‘Spune-i că nu prea îmi place atitudinea lui’.

ADVERTISING

S-a făcut lejer, înțelegi? Dacă greșea, așa era dreptatea, Vlad, dar nu a greșit ceva grav. El acolo nu a schițat, nu a văzut-o de zid. Tot vina lui a fost pentru că nu a pus bine zidul. Dar nu a greșit ceva grav.

Dacă greșea ceva, imediat îl scoteam. La mine dacă greșești, nu țin cont. Poți să fii tu cine vrei. Greșești, la revedere! Intră celălalt, la mine nu există așa ceva. Nu joci, imediat pe bară. Eu îl vedeam pe Cristea (n.r. Iulian) pe care l-am dat.

La început, de teamă și frică juca bine, era foarte agitat. Cum s-a învățat puțin că e titular, ei se relaxează. ‘Lasă, mă, că sunt fotbalist’. Nu te relaxa că abia așteaptă Vlad să intre.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Agită-te când stai în poartă. Când este mingea în careul advers tu să te uiți la bară să nu cumva să treacă vreo pasăre pe acolo. Eu nu mă joc aici”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!