FCSB a aflat răspunsul celor de la Armată dacă poate sau nu evolua pe noul stadion Steaua - surse

FCSB a aflat răspunsul celor de la Armată dacă poate sau nu evolua pe noul stadion Steaua - surse

FCSB a aflat în sfârșit un răspuns oficial din partea celor de la Ministerul Apărării în legătură cu eventualitatea de a putea juca sau nu în Liga 1 pe nou-construitul stadion din Ghencea.

Arena va purta în continuare numele de „Steaua”, deși în ultima perioadă au fost multe zvonuri legate de schimbarea numelui acestuia și de alegerea unei mari personalități a clubului pentru a-i purta numele.

MApN a confirmat faptul că pe Steaua vor evolua doar echipa de fotbal, în prezent în Liga III, echipa de rugby a CSA, dar și echipa națională de fotbal: "Noul stadion va purta numele clubului, respectiv Steaua. Până la această dată, nu au fost purtate discuții referitoare la organizarea unui meci de inaugurare a noului stadion.

ADVERTISING
Stadionul Steaua (17 august 2020)

Noul stadion va găzdui meciuri, în cadrul competițiilor oficiale, ale echipelor de fotbal și rugby ale CSA Steaua București", se arată într-un răspuns pe care cei de la Armată l-au transmis celor de la DigiSport.

În legătură cu închirierea acestui stadion, posibila sa închiriere, tot MApN a oferit mai multe detalii: "Prețul de închiriere al arenei va fi stabilit în euro/mp/lună în baza unui raport de evaluare imobiliară întocmit de un evaluator autorizat, având în vedere prețul pieței, destinația și utilitatea imobilului, precum și activitatea pentru care este închiriat imobilul.

ADVERTISING

Până la acest moment, nu au existat discuții pentru ca arena să primească o denumire comercială. De asemenea, vă informăm că nu avem o estimare a sumelor necesare pentru amortizarea investiției din moment ce, la această dată, nu avem un cost final al investiției și niciun istoric al cheltuielilor de întreținere pentru noua arenă", se mai arată în răspunsul primit de televiziunea mai sus citată.

FCSB este un club aflat în Liga 1, sub patronajul lui Gigi Becali, iar CSA Steaua este clubul Armatei, aflat în prezent în Liga 3, după ce a reușit promovarea la finalul acestui sezon.

ADVERTISING

Iată și alte știri interesante legate de Steaua, numai pe SpotMedia.ro:

Steaua a promovat în Liga a 3-a

Încă o lovitură pentru FCSB în războiul cu CSA Steaua: "Nu vor juca vreodată pe stadionul Ghencea"

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇