FC Barcelona a decis soarta lui Ronald Koeman

FC Barcelona a decis soarta lui Ronald Koeman

Ronald Koeman va rămâne antrenorul echipei FC Barcelona, a declarat sâmbătă preşedintele clubului catalan, Joan Laporta, cu câteva ore înainte de confruntarea dintre formaţia blaugrana şi Atletico Madrid, campioana en-titre, în etapa a 8-a din La Liga, de pe Estadio Wanda Metropolitano, scrie AFP.

”Ronald Koeman va rămâne antrenor la Barca. Credem că merită să îi oferim o marjă de încredere din mai multe motive. Este un susţinător al echipei noastre, este un reper în cadrul clubului”, a spus Laporta.

ADVERTISING

Presa sportivă catalană a vehiculat că în cazul unui eşec al FC Barcelona la Madrid, Koeman va fi demis, însă Laporta a infirmat, cel puţin deocamdată, această ipoteză.

''Koeman iubeşte Barcelona, a decis să vină la noi într-un moment dificil pentru club. Am discutat cu el, mi-a spus că are mare încredere în echipă. Este încă sub contract cu noi, sperăm că vom reveni la seria de victorii'', a menţionat preşedintele clubului blaugrana.

Şefii Barcelonei dădeau de înţeles şi în urmă cu două zile că îl vor păstra pe Koeman ca antrenor şi în continuare.

ADVERTISING

"Clubul nu vrea să ia decizii la cald şi vrea să respecte figura antrenorului. Koeman este o figură a clubului, care vrea să-i acorde în continuare încredere. În plus, trebuie văzut dacă, odată cu revenirea unor jucători ca Ansu Fati şi Pedri, se va vedea un randament mai bun al echipei într-un meci ca acela cu Atletico Madrid", explica atunci ziarul El Mundo Deportivo.

Totuşi, Barca continuă să se gândească la tehnicieni ce i-ar putea locul lui Koeman, scria presa, care menţiona nume ca Xavi, Andrea Pirlo, Roberto Martinez sau Marcelo Gallardo.

ADVERTISING

Barcelona a pierdut cu 3-0 cele două meciuri din actualul sezon de Liga Campionilor, cu Bayern Munchen, acasă, şi cu Benfica, în capitala Portugaliei. În campionat, echipa este momentan pe locul 8, la 5 puncte de liderul Real Madrid, având însă un meci mai puţin disputat.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!