Fatih Terim pune punct "telenovelei" Moruțan. De ce nu s-a mai făcut transferul la Galata

Fatih Terim pune punct "telenovelei" Moruțan. De ce nu s-a mai făcut transferul la Galata

Marele antrenor al celor de la Galatasaray, Fatih Terim, a pus în sfârșit capăt tuturor speculațiilor care îl dădeau pe Olimpiu Moruțan de la FCSB ca sigur transferat la trupa Cim Bom.

Având în vedere suma cerută de Gigi Becali, și anume 10 milioane de euro, transferul lui Moruțan în Turcia, cel puțin în această vară, este imposibil, spune Terim.

"L-am urmărit pe Moruțan pentru prima dată în 2017. Poate că dacă aveam o echipă secundă în liga a doua sau a treia, l-am fi putut transfera pentru a-și continua dezvoltarea acolo. Dacă l-am fi putut lua la acea vârstă, și-ar fi asigurat creșterea alături de noi. Acum se vorbește de o sumă foarte mare de bani. E un jucător care ne place foarte mult, dar nouă ne este imposibil să ajungem la acest nivel. Îmi place de el și cred că poate deveni și mai bun în anii următori", a declarat marele antrenor otoman pentru publicația Ajansspor.

ADVERTISING

Mijlocașul de 22 de ani a fost cel mai bun pasator din Liga 1 sezonul trecut, iar în Turcia ar fi fost coleg cu Alexandru Cicâldău, deja transferat de Galata pentru 6,5 milioane de euro.

Olimpiu Morutan 2020 ● Micul Magician | Goluri/Driblinguri/Pase Incredibile

În cariera sa disputată până acum la FCSB, Moruțan, jucător crescut de U Cluj, a bifat 104 meciuri, a marcat de 14 ori și a oferit și 30 asisst-uri.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Decizie bizară luată de Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a picat

ADVERTISING

Galatasaray a pus pe lista de transferuri un al treilea român

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!