Farul negociază o revenire importantă: "Îl vrem, așteptăm răspuns"

Farul negociază o revenire importantă: "Îl vrem, așteptăm răspuns"

Farul negociază revenirea lui Louis Munteanu (21 de ani), atacant pe care l-a avut sub formă de împrumut de la Fiorentina în sezonul trecut.

Plecat din România înapoi la Fiorentina cu titlul de campion în palmares, Louis Munteanu este dorit în continuare la Farul. Ciprian Marica, unul dintre patronii Farului, a dezvăluit că „marinarii” negociază cu clubul toscan pentru un nou împrumut al lui Louis Muntneau.

Marica a anunțat că așteaptă răspunsul Fiorentinei după ce a transmis dorința de a-l avea din nou pe atacant.

ADVERTISING

„Noi ne-am accentuat ideea de a îl lua împrumut din nou încă de la finalul sezonului, dar acum vedem ce va fi. În continuare îl dorim, însă totul depinde de planurile pe care le are Fiorentina, unde vrea să îl împrumute dacă asta va face.

Am văzut și eu în presă că vrea iar să îl împrumute, dar deocamdată nu am primit răspuns din partea Fiorentinei, încă de când s-a întors Munteanu în Italia așteptăm răspuns.

Așa cum a spus și Gică la finalul sezonului trecut, Farul îl vrea în continuare pe Munteanu”, a declarat Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

ADVERTISING

Fiorentina vrea să-l împrumute din nou pe Louis Munteanu, atacant care a câștigat tilul din Superligă cu Farul în sezonul trecut, în care a marcat de 10 ori și a livrat șase pase decisive în 29 de partide (1.989 de minute).


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!